måndag 26 december 2011

Suck o stön

Nu har äntligen julen börjat bedarra detta i dubbel bemärkelse När Dagmar drog in för full kraft likt småbarnsföräldrar i ett köpcenter ven den förbi och lade grannens lind för fäfot.

   Och jag slutar inte att förundras över människan detta släkte och speciellt kvinnor i denna juletid. Studerade dessa på nära håll då kommunens riksväg går förbi utanför min port tillsynes helt uppslukade av att tala i telefon forslande snoriga ungar till uppfostringsanstalten som är min granne. Bilarna ställer man huller om buller kastar ut ungen fortfarande med telefonen i örat. Och döm om min förvåning när jag ser dessa människor vid stadens köpcentrum rusades  med tom blick fortfarande talandes i telefonen. Och inte nog med detta dom gör om samma sak på jul rean..Jag förvånas för när man går ett par år bakåt i tiden så var det bara förvirrade människor och förståndshandikappade som betedde sig på detta vis inte ont sagt om dessa människor dom har varje fall förstånd att inte tala i telefon när andra hör på.


När jag nu smält detta och julafton stod för dörren med ett kopiöst frosseri med bordets alla läckerheter och därtill lite starkt så blir det fullt slagsmål på mellan våningen. Fulla av för fet mat tillika sprit så for dom ihop och slogs så in i helvete hade fullt sjå att dela på antagonisterna dessa idioter lade inte ner sin verksamhet förens på juldags kvällen...  Men en trevlig Jul blev det

Hela min jul har förlöpt som vanligt dvs jag satt på stubben och funderade jag åt för mycket mat och jag fick en julklapp men inte vilken som helst utan en hemkommen son och dotter på visit.
God fortsättning på er alla HK Jonsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar