onsdag 29 juni 2011

Sexappel

Hej ni där ute!!
Jag har en kropp som en grekisk gud, blodådrorna sväller som 20 mm vattenslangar på min kropp och då vill jag mena på alla mina kroppsdelar. Magrutorna lyser med en sådan styrka så att en tvättning av en rya-matta bringar  inga problem, då det gäller skrubbning. Ni får tro vad ni vill , men detta är ett faktum . Kroppen är så vacker ser ut som man har slagit in de kroppsliga musklerna i gladpack. Hur ända in i glödheta helvete har jag nu begåvats med en sådan vigör kan man fråga sig. Jag är en naturmänniska jag strider till handling i de djupa skogarna min mat fäller jag i skogen jag hugger min ved jag hämtar mitt vatten jag skiter i det fria..När jag lagar mat så görs det av de ypperliga råvaror från de mörkaste skogarna i Sörmland där jag som jag som barn  tidigare varit  och jagat. Ett nallande av grannars grödor hör också till, då en viss spänning gör att kroppen hålls i trim ..Vad är det för kost jag äter då ???Ett litet smakprov får ni nu..

1. Jag nallar av grannen lite potatis av ypperlig svensk kvalitet i hasten följs det med en palsternacka och ett knippe gräslök. Må hända ett knippe morötter också.

2.Skalar potatisen samt palsternackan kokar detta till en mjuk konsistens detta tillsammans med en knippe salt samt vitpeppar. Färdigt , slå ut vattnet skicka i en regäl bit smör en dl grädde och mosa detta med en potatis stöp viktigt detta med potatis stöp , utan den, skiten  går till grisarna i stian. Återkoka moset men strö över den stulna gräslöken ca 3 min. Fy fan va gott.

3.Vad har man till detta kan man undra.Jag smög ju omkring i skogen som ni vet, jag böjde mig ner magmusklerna jobbade och svullnade , sexapel , jag plockade lingon. Dessa rör jag ihop med en stor skvätt socker när jag kommer hem.. Gott i Gott Gott... endast iförd ett par strumpor.Sexapel

4.Jag jagade som ni vet och stred i skogen, naken , sexapel, fällde en Dovhjort, naken , sexapel , med ett spjut tänk er. Dov levern en delikatess , bevarades , filen likaså . Skar allt i smala strimlor blandade stekte detta i en rejäl bit smör mosade ner  svart trumpet svamp trattkantareller som mina vandringar i skogen givit , lite bacon  ett antal klyftor vitlök salt och peppar och en rejäl skvätt grädde.Naken iförd enbart ett par sockor  av lyckra, till redes denna måltid , solbränd smal muskulös och vacker. Detta mina vänner är långt från allt vad den skitmaten ni skickar i er ger. Tänk på detta när ni med era  allt för feta kroppar bygger tillskottet på eran förslappade attityd och snabbmat. Titta på min vackra kropp då och njut ,ni kan även bli lika fina efter midsommar som jag om ni anammar detta  gå i skogen böj er ner sträck er upp lägg er ner skjut en Dov jogga bland lingon och svamp stjäl av grannens potatis och annat, men skit i gymet..och ge fan i öl och brännevin, och en vacker kropp ni erhålls att skåda.

Hepp HK.Jonsson

1 kommentar:

  1. Mr Arnié eller knölarne30 juni 2011 12:32

    Sexapel? Tyckte mig skåda en flaska Rejmersholme
    Herrgårds Akvavit i bakgrunden,men den omnämdes INTE i HK´s text tyckte dessutom den såg halvfull ut? Kanske är det Carina som har varit framme igen? Fortsätt på din inslagna väg HK och du kommer bli ÅRET´s BADBIFF ! ! !

    SvaraRadera