Enligt mat Arne började man 1932 servera den första Sibyllakorven. Allt sedan dess har Sibylla målmedvetet arbetat med att utveckla sitt charksortiment och genom åren har varumärket Sibylla vuxit sig starkare och borgat för god smak, hög kvalitet och nöjda kunder i alla led inte minst mat Arne. Det är
ett ansvar och en tradition.Enligt mat Arne så skall man minst ha tre st korvar i sina händer om större händer finnes har man fyra.Korven skall avnjutas med korvbröd senap och ketchup korven får ej heller kokas den iläggs i varmt bad ca 5 min innan förtäring.Vid kokning så kan den oturligt nog spricka var vid den goda smaken hamnar i vattnenlaget.
Innehåller:
Griskött, vatten, grisfett, potatismjöl, bindväv från gris, koksalt, blodprotein från gris och nöt, druvsocker, kryddor ( muskot, svartpeppar, cayenne, koriander), lökpulver, E300, Konserveringsmedel E 250.
Näring per 100g:
Energi 200kcal
Proteiner 8,5g
Kolhydrater 2,5g
Fett 19g
HK.Jonsson
Kokt korv med bröd och sötstark senap är gott men tre, nej max två!
SvaraRaderaUndrar vad den där mat-arne ska stoppa i sig imorron
SvaraRadera